MP3 CD Hebreeen  

MP3-CD Bijbelstudies over de Hebreeënbrief

Deze CD bevat 18 Bijbelstudies over de brief geschreven aan de Hebreeën. Vers voor vers wordt deze brief behandeld.

Prijs: € 5,00 (excl. verzendkosten)

Efeze  

MP3-CD Bijbelstudies over de Efezebrief

Deze CD bevat 8 Bijbelstudies over de brief van Paulus aan de gemeente in Efeze. Vers voor vers wordt deze brief behandeld.

Prijs: € 5,00 (excl. verzendkosten)

CD Romeinenbrief

 

 

MP3-CD Bijbelstudies over de Romeinenbrief

Deze CD bevat 20 Bijbelstudies over de brief van Paulus aan de gemeente in Rome. Vers voor vers wordt deze brief behandeld.

Prijs: € 5,00 (excl. verzendkosten) 

 

 

Nehemia cover

 

MP3-CD Bijbelstudies over het boek Nehemia

In 13 preken wordt het hele Bijbelboek Nehemia behandeld. De rode draad is de herbouw van de muren van Jeruzalem en het herstel van haar poorten. In de weg van verootmoediging en schuldbelijdenis is het volk o.l.v. Nehemia gaan bouwen aan de stad van de grote Koning. De eer van God was in het geding. Niets en niemand weerhield Nehemia. Hij getuigde en geloofde: “De God van de hemel zal ons doen slagen en wij, Zijn dienaren, zullen opstaan en gaan bouwen" (Neh. 2:20). Een boek vol geestelijke lessen voor ons persoonlijk leven, maar ook voor het gemeenteleven.

Prijs: € 5,00 (excl. verzendkosten)

   

DVD Geboren om te groeien

Als christen behoor je je te ontwikkelen van een baby in het geloof tot iemand die een geestelijke vader of moeder kan zijn voor anderen. Die geestelijke groei mag niet uitblijven. Deze dvd wil daar aan bijdragen. In 23 basislessen wordt praktisch onderwijs gegeven over de fundamenten van het christelijk geloofsleven. Je leert op een praktische manier hoe de Bijbel spreekt over discipelschap en hoe je die kennis kunt toepassen in je dagelijks leven.  Elke les wordt behandeld in een filmpje van 7 á 8 minuten. Het betreft een uniek project aangezien er nog geen DVD beschikbaar is waarop kort & bondig, fris & eigentijds in 23 basislessen het christelijk leven wordt onderwezen.

Prijs: € 12,00 (excl. verzendkosten)

 

de strijd om jouw denken

 

DVD De strijd om jouw denken

In februari 2012 ben ik op tournee geweest met zanger en muzikant Christian Verwoerd. Het thema van deze tour was ‘De strijd om jouw denken’. Heel specifiek over christen zijn in de eindtijd. Deze DVD is een impressie van de indrukwekkende slotavond zoals deze is gehouden in de Maranathakerk in Nieuw-Lekkerland.

Prijs: € 5,00 (excl. verzendkosten)

Bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven