Tekst van de week

Wie onrecht doet, laat hij nog meer onrecht doen. En wie vuil is, laat hij nog vuiler worden. Wie rechtvaardig is, laat hij nog meer gerechtvaardigd worden. En wie heilig is, laat hij nog meer geheiligd worden. Zie, Ik kom spoedig en Mijn loon is bij Mij om aan ieder te vergelden zoals zijn werk zal zijn. Ik ben de Alfa, en de Omega, het Begin en het Einde, de Eerste en de Laatste (Openbaring 22:11-13).

Nieuws

START NIEUWE BIJBELSTUDIESERIES! Vanaf september start ik op diverse plaatsen nieuwe Bijbelstudieseries. In Wijk en Aalburg behandelen we de zeven brieven uit Openbaring 2 en 3. Zeer actueel onderwijs! De Efezebrief staat op de agenda in Hardinxveld-Giessendam, terwijl ik in Oud-Beijerland start met de HebreeĆ«nbrief. In mijn geboorteplaats 's-Gravenzande verzorg ik een Bijbelstudieserie over het thema 'Tevredenheid' en dat in het licht van de eindtijd. Jong & oud van harte welkom! De overige informatie lees je via 'mijn agenda'.

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Attentie

Button JPEG

Ga naar boven