Terug
Datums:
07.12 - 09.12.2018  STATUS
Tijd:
19:00
Locatie:
Doorn Het Brandpunt
Adres:
Postweg 18

We nodigen u en jou van harte uit voor het Bijbelstudieweekend van 7 t/m 9 december 2018. Tijdens dit weekend denken we in een vijftal studies na over het thema ‘Tevredenheid’. Een belangrijk en heel actueel thema, juist in de tijd waarin wij leven. De apostel Paulus noemt in 2 Timotheüs 3 een aantal kenmerken van de eindtijd. Eén van die kenmerken is dat de mensheid vervuld is met ondankbaarheid en ontevredenheid. Paulus zelf getuigt in Filippenzen 4 dat hij heeft geleerd om tevreden te zijn in de omstandigheden waarin hij verkeerde. Wat een bijzonder getuigenis. Herkennen wij dit in ons eigen leven? Als wedergeboren mensen zijn we geroepen om het verschil te maken in deze wereld, juist in de eindtijd. Kortom, voldoende stof voor een heerlijk en inspirerend Bijbelstudieweekend.

De Bijbelstudieweekends kenmerken zich door een gezellige ‘huiskamersfeer’. Naast de Bijbelstudies is er volop ruimte voor muziek, samenzang en onderlinge ontmoeting. Het Brandpunt in Doorn is een unieke locatie. Gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, aan de rand van de Kaapse Bossen, een plek van rust. Het terrein beschikt over parkachtige tuinen met monumentale bomen, die door de gemeente Utrechtse Heuvelrug als groen cultureel erfgoed worden gezien. Er is voldoende parkeergelegenheid en alle gebouwen hebben de beschikking over gratis draadloos internet.

Het Bijbelstudieweekend begint op vrijdagavond om 19.00 uur en zal zondag omstreeks 16.00 uur worden afgerond. Om de kosten zo laag mogelijk te houden wordt van de deelnemers een bijdrage gevraagd in de vorm van maaltijd-corveedienst. De kosten bedragen € 150,- p.p. Voor meer informatie en inschrijving voor dit Bijbelstudieweekend kunt u contact opnemen met broeder Jan van Urk via tel. nr. 06-13740401 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven